Boracay Courtyard Beach Resort
Where sea and fun meet.
 

Boracay Courtyard Beach Resort

Overzicht

borcay courtyard

Boracay Courtyard Beach Resort classificeert zichzelf als een 1 ster hotel.NB Houdt u er rekening mee dat de ster ratings ruim worden geïnterpreteerd door de hotels in vele landen Het resort is centraal gelegen op Station 2, heel dicht bij de talipapa. Het beschikt over kamers die zijn versierd met pastel tinten en ingewikkelde patronen die een gevoel van luxe en eenvoud te bevorderen. Het resort ligt dicht bij het stadscentrum, en biedt ongerepte stranden, koraalriffen en tropische jungles. Boracay Courtyard Resort biedt ook speciale Boraca y pakket tarieven voor seminars en congressen deelnemers. Boracay Courtyard Beach Resort is de Boracay bestemming en de keuze van de reisbureaus, want het biedt het beste alternatief voor de prijsbewuste vacationists

Kamers

Boracay Courtyard Resort biedt gasten een 40 kamer Boracay Island Hotel soort resort, met moderne voorzieningen zoals, geheel van airconditioning voorziene kamers met kabel-tv, eigen badkamer en warme en koude douches. Elke kamer is smaakvol ingericht met niet-roken kamers, bureau, haardroger, televisie, douche, aparte douche en bad.

Volledig van airconditioning voorziene kamers met kabel-TV (Superior, Semi-deluxe & Deluxe)

Eigen badkamer met warm en koud water

Wasservice

24 uur stand-by generator

Beleefde, vriendelijke en efficiënte personeel

24-uur beveiligers

Luchtvaartmaatschappij en Ticketing Assistance

Boat Trip Arrangement
rooms for boracay courtyardcourtyard room

courtyard roomscourtyard rooms boracay

 

 

Faciliteiten:

Volledig van airconditioning voorziene kamers (Superior, Semi-Deluxe) & Deluxe met Kabel-TV

Eigen badkamer met warm & koud douche

Wasservice

24-uur stand-by generator

Beleefde, vriendelijke en efficiënte personeel

24-uur beveiligers

Airline Ticketing Assistance

Facsimile

Lokale en internationale gesprekken

Wasservice

Boat Trip Arrangement

Internet Access & Fax

Kopieerapparaat

Land en boottransfer

Duiken & Sea Sports Arrangement

Transfer naar / vanaf het vasteland op aanvraag

Gratis gebruik van zwembad in La Carmela de Boracay Resort Hotel

sea view of boracay courtyard

 

Locatie:

Station 2, Balabag, Boracay Island, Malay, Aklan, Boat Station 3, Boracay, Filippijnen

map for boracay courtyard

 

 

Over Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort)

Als u op reis door de 7107 eilanden van de Filippijnen, vindt u prachtige natuur zoals Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), het is niet moeilijk, maar er is een eiland dat opvalt, maar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). In Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) vindt u een vier-kilometer-lange witte talkpoeder zandstrand, turquoise blauwe water en romantische landschappen. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is gelegen op het noordwestelijke puntje van Panay Island en alleen kan worden bereikt per boot. Door haar natuurlijke schoonheid, het eiland Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is een top strand in Azië. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is ook bekend als toegangspoort tot het paradijs.

Twee (2) km uit de noordwestelijke punt van Panay Island in de westerse Visayan regio van de Filippijnen is Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland van de Filipijnen ligt op ongeveer 345 km (200 mijl) ten zuiden van Manilla. Het is negen kilometer en verspreid over 2,563.86 acres (1038 hectare). Op het smalste punt Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is slechts een kilometer breed.Amihan en Habagat seizoenen weer in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is over het algemeen de weerpatronen. Amihan betekent een koele wind, en Habagat betekent het westen of zuidwesten wind; zuid-west moesson. De Amihan seizoen wordt gekenmerkt door gematigde temperaturen, weinig of geen regen, en een heersende wind uit het oosten. De Habagat seizoen wordt gekenmerkt door warm en vochtig weer, frequent zware regenval, en een heersende wind uit het westen.

De Amihan en Habagat seizoenspatroon is de schakelaar in de windrichting die de belangrijkste indicator in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) zal worden in de Habagat weerpatroon voor de rest van het jaar en de Amihan weerpatroon van ergens in september of oktober tot ergens in mei of juni. Deze data kunnen variëren in individuele jaren, dat wel.

Tropische stormen kunnen van invloed zijn Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) op elk moment van het jaar, maar de meeste kans om gezien te worden tijdens het Habagat seizoen. Overdag temperaturen op Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) variëren in het algemeen 77 tot 90 ° F (25-32 ° C) uit het begin van het seizoen Amihan in februari of maart, en verhogen tot de 82 tot 100 ° F (28-38 ° C) bereik met het begin van de Habagat seizoen. Tijdens de tropische storm periodes in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), kan de temperatuur dalen tot onder 68 ° F (20 ° C).

Ati stam was de oorspronkelijke bewoners van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) werd een zelfstandige provincie op 25 april 1956 en een deel van Aklan provincie. Toerisme begon te ontwikkelen in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), en werd het eiland populair bij backpackers in de jaren 1980 voorheen onontdekte het was niet tot aan de jaren 1970.Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island was een goed bewaard geheim vele jaren geleden, bijna bezitterig zodat slechts een paar wist van het bestaan ​​ervan. Wanneer een buitenlandse film crew per ongeluk dit paradijselijke eiland "ontdekt", was het slechts in de jaren '70. Anderen schreven een boek, dat rave reviews van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) dat het eiland tempo veranderd van die van een rustige geheim om uiteindelijk in stemming wordt gebracht als zijnde het beste strand in de wereld opgenomen.

Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is een fenomeen, omdat Aklan voor veel toeristen is synoniem aan Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), in feite zijn veel meer weten over Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) dan Aklan Op het hoogtepunt van het seizoen, wat de Boracay. (Boracay Courtyard Beach Resort) Island de bevolking kan opzwellen tot 20.000. Een woord over de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island is een bonus voor de vermoeide reiziger erfgoed toegevoegd.

De Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island is onder de administratieve controle van de Filippijnse Tourism Authority in overleg met de provinciale regering van Aklan bestaat uit de barangays Manoc-Manoc, Balabag, en Yapak (3 van de 17 barangays waaruit de gemeente van het Maleis).

De Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland kwam onder de internationale aandacht in de jaren 1980 toen de Europese backpackers, voornamelijk Duitse, schreef over dit idyllische eiland in de Zuid-Chinese Zee, hoewel Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) was bekend bij de vissers en een aantal van zijn land in eigendom door niet-ingezetenen. De Engels bakker op de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island is een van de inrichtingen van de oudste toeristische's. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) kunnen van de vijf sterren accommodaties en een golfbaan roemen tegen het einde van de jaren '80, hadden veel rust huizen zijn gebouwd en aan het eind van de eeuw. Het was uitgeroepen als een van de beste stranden ter wereld in 1990 en opnieuw in 1996 als 's werelds nummer een tropisch strand.

White Sand Beach is Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) 's centrale attractie, op Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort)' s zuidwestelijke flank, een juweeltje van de natuur die zich uitstrekt van ongeveer vier kilometer, waar de meeste

De rotsachtige en onder voorbehoud van gevaarlijke stromingen is in het noordoosten, vooral tijdens het regenseizoen. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) riffen maken het eiland tot een ideale sprong punt voor de enthousiaste duikers en snorkelaars.

Verse zee voedsel kan worden gevonden en die kan daar worden gekookt of naar de plaats waar men verblijft gebracht en voor degenen die op de economie van de begroting naar de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) talipapa, of Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) open markt. Maar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island heeft veel restaurants catering voor alle smaken. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) heeft uitrustingen voor watersport, maar ook lessen voor scuba duiken en windsurfen.

Toerisme in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is op haar hoogtepunt tijdens de Amihan seizoen mede vanwege het weer en wind patroon. De heersende wind waait uit het oosten Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) tijdens Amihan. Het water uit Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) White Beach is vaak glazig-glad. Heuvels aan de noordelijke en zuidelijke uiteinden van de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland kanaal en de Amihan seizoen wind uit de oostelijke kant van het eiland, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Bulabog Beach in het centrale deel van Oost van het eiland kant maakt het rif-beschermde wateren voor de kust dat strand ideaal voor windsurfen en kite boarding / kitesurfen.Luxe hotel soorten binnen het budget en Spartaanse kamers zijn aantal soorten accommodatie verspreid over de hele Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island. Langs de White Beach, is gelegen vaak gespecificeerd ten opzichte van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) drie boot stations, maar de stations zijn niet meer in bedrijf. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Station 2 is ongeveer in het midden van het strand, met Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Stations 1 en 3 respectievelijk ongeveer halverwege naar het noorden en het zuiden eindpunten van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island. De Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Station 3 gebied is waar de meeste van de goedkopere accommodaties zijn gevestigd, terwijl Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Station 2 is bedoeld voor degenen die willen worden in de nabijheid van de bars. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Station 1, ondertussen, is waar vindt u de meer afgelegen accommodaties, biedt rust en stilte die op zoek zijn naar een uitstel van de gebruikelijke actievolle Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) night scene.

Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland van accommodaties variëren van vuil goedkoop tot luxe. Elke luxe en wat fijne hotel resorts heeft zijn Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Suite Kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Private Room, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Honeymoon kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Executive Kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Family Room, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Superior Kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Standaard kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Double Room, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Driepersoonskamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Vierpersoonskamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Ocean View kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Garden View kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Beachfront kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Bungalow Type kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Airco kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Fan kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Slaapzaal, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Voorbijgaande kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Backpacker kamer, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) kamer met keuken, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Huis en elk type van producten van accommodaties. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) piekperiode prijzen zijn perioden van zware toerisme (meestal inclusief Kerstmis / Nieuwjaar, Pasen / Heilige Week, en het Chinese Nieuwjaar periodes).

De meeste Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) hotels en resorts hebben seizoensgebonden prijsniveaus, met hoge seizoen prijzen in het algemeen samenvalt met Amihan Season data. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) heeft meer dan 350 Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) badplaatsen met meer dan 2.000 kamers, variërend in kwaliteit van vijf-sterren aan de begroting van accommodaties, zodat de toeristen zijn er zeker om te vinden wat ze zoeken. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) biedt een breed scala aan restaurants, bars, pubs en nachtclubs. Recreatieve activiteiten te vinden op Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) zijn duiken, snorkelen, windsurfen, kite boarding en strand ontspanning. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is de site van een world-class 18-hole par 72 golfbaan, ontworpen door Graham Marsh.

Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) heeft twee dienen luchthavens, de Kalibo International Airport in Kalibo redelijk dicht bij Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en Godofredo P. Ramos Airport (meestal aangeduid als "Caticlan vliegveld") in Caticlan, 30 minuten de boot rit naar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort).

De Sterke Republiek Nautisch Highway (SRNH) passeert Caticlan dat is het westelijke deel van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), met de auto veerboten van Roxas, Oriental Mindoro docking in de Caticlan steiger haven.

Motor-driewielers langs de belangrijkste weg van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) of met een wandeling langs de stranden van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) zijn de twee belangrijkste takken van vervoer. Langs de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Beachfront pad, Pedicabs zijn ook beschikbaar voor transport. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) andere wijze van vervoer zijn mountainbikes, quadbikes en motoren, die allemaal kunnen worden gehuurd.

Gemotoriseerde bancas en zeilen paraws zijn beschikbaar voor huur te verkennen rond de kust Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island. Rond Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island zijn outrigger kano's en komen vaak voor bezienswaardigheden in wateren. Passagiers kunnen zitten op een trampoline platform tussen de outrigger ondersteunt zeilen paraw is een smalle romp boot met stempels beide zijden. Dit zijn extreem snel uit de wind in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort), maar kan worden onhandelbaar voor onervaren zeilers.

Spannende wedstrijden

Asian Windsurfen Tour, met de week-lange Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) International Fun Board Cup competitie meestal gehouden in januari over Bulabog Beach, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is een van de concurrerende locaties.

Elk jaar in januari in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Kalibo op de nabijgelegen Panay Island, de bekende Ati-Atihan Festival plaatsvindt. Meestal in de tweede of derde week van januari, is een veel kleinere Ati-Atihan festival gevierd op Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort).

Een ultieme Frisbee evenement is jaarlijks gehouden sinds 2003, meestal in de zomer, de Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Open Asian Beach Ultimate Tournament.

Locatie Geschiedenis

Aklan waar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) ligt tussen breedtegraden 11 ° 09 '30 "N en 12 ° 01' 00" N, en lengtegraad 121 ° 50 '00 "E en 122 ° 34' 45" E, Aklan eiland Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) graag Capiz de buurt van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) deelt de noordelijke kust van de ongeveer driehoekige eiland Panay, zoals eiland Laso van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). Meer dan een derde van het land is bergachtig, maar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island heeft een paar, met westerse flank Aklan is het delen van de hoge cordillera dat de provincie van Antique dat dicht ligt bij Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en verdeelt. Het zuiden wordt begrensd door de centrale cordillera van Panay Island waar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) is gelegen, vaak aan de provincies Capiz en Iloilo. Een breuk in de Cordillera op Nabas laat doorgang naar Pandan, Antique en de andere doorgang voor Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). De laaglanden zijn beperkt tot een smalle strook die begint vanaf de kust en strekt zich uit tot de uitlopers, de breedste zijn de uiterwaarden van de Ibajay (30 km) en Aklan Rivieren (60 km), twee van de vijf grote rivieren in de provincie, terwijl Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland is als een schoen. De rivieren leeg in Sibuyan Zee. De andere rivieren zijn de Tangalan, Jalo en Talon.

Aklan is het begin als een vaste ruimte voor Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) was bekend is, is gehuld in de legende en de valse en illegale historische aanspraken. Het is moeilijk te vinden bewijsstukken over het eiland en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) met de komst van de Spanjaarden. In 1566, de Augustijner Fray Martin de Rada was begonnen evangelisatie Panay Island inclusief Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) kustlijn, waar hij het evangelie predikte in Pan-ay, Capiz, Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) zelf en in Dumangas. Echter, ze zetten hun missiewerk in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en Panay en in 1581 geëvangeliseerde Kalibo inclusief Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en in 1596, Ibajay. Beide gebieden in het bijzonder Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) werden de strategische nederzettingen, omdat ze waren bij de monding van grote rivieren Aklan's, een handige waterweg voor het binnendringen van het eiland interieur en de kustlijn van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort).

Aklan en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) namen deel aan de revolutie tegen Spanje bij het generaal Francisco Castillo, die geschonken zijn fortuin aan een nationale pers in Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) gevonden voor de Katipunan en Candido Iban aangekomen in Aklan en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) om een ​​hoofdstuk van de Katipunan. Iban vond was een inwoner van Malinao, Banga en een inwoner van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en was bevriend met de broer van Andres Bonifacio, Procopio. ingewijd in de Katipunan keerde hij terug naar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) te organiseren in de Visayas.

Aklan de bekendste toeristische trekpleisters zijn:. De Ati-Atihan en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Island, zowel relatief nieuwe attracties Hoewel het verhaal verteld van het ontstaan ​​van de Ati-Atihan de link naar de legende van de vrede pact tussen de Borneose datus en de Ati (Ayta), die bezet Panay Island en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) Eiland in de 13e eeuw, het feit is de Ati-Atihan (gehouden op de derde zondag van januari te laten samenvallen met het feest van de Santo Niño beschermheer van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort)) werd verzonnen in de jaren 1950 als een manier om het toerisme te stimuleren. Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) eiland een lange, maar smalle witte zand-eiland kwam onder de aandacht van de surf-en zon backpackers in de late jaren '70 , door de jaren '80 ondernemende Europeanen winkel te stellen op het eiland Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) en tegen het einde van de eeuw, het eiland Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) schepte van vijf sterren resorts, een golf cursus vestigingen catering op verschillende klanten: van economie naar de luxe toerist begroting, en een reeks van restaurants die de keuken van de wereld bedient:. van inheemse eilandbewoners, de Japanse en Chinese, de Aziatische naar het vasteland, en wat heb je deze twee attracties alleen te brengen in de meeste van de toeristische dollars en Euro naar Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) gemeente en de stad Aklan.

In Kalibo en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) jaar 1581, de Augustijnen is een missie. In Kalibo en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) jaar 1680, werd gebouwd een parochie onder het pleidooi van de San Juan Bautista Dan, de stad site is bij Barrio Laguinbanwa in Numancia, ongeveer twee kilometer afstand van de huidige site van Kalibo en Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort).

In 1947, na de Tweede Wereldoorlog, Gabriel M. Reyes, aartsbisschop van Cebu en later Manilla, persoonlijk nam een ​​hand te reconstrueren en remodeling de kerk in verschillende omgeving, waaronder Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort). De Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) de kerk getroffen door een aardbeving op 14 juni 1990 het meten van 7,1 op de schaal van Richter getroffen het eiland Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) op 15:41, was het epicentrum ligt op 11.34North van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) breedtegraad; 122,10 ten oosten van Boracay (Boracay Courtyard Beach Resort) lengtegraad. De Philvocs gerapporteerde 15 kilometers diepte als berekend.

This is a travel agent website
All Rights Reserved © Copyright Thursday, 11 November 2010, 03:45 AM MST